Afslank & Lifestyle 

Persoonlijk traject met 1 op 1 begeleiding

Speciaal voor jou als je 1 tot 6 kilo wilt afvallen

Ontdek hoe we dit gaan doen


Stop snoepen en snaaien

Waarschijnlijk ken je het wel...

Je zit avonds in de bank en je krijgt zin om iets te pakken. Je weet dat het geen honger is, maar je ervaart wel de behoefte om iets te pakken. Het is maandag en je hebt besloten om deze week betere keuzes te maken rondom je eetgewoontes. Maar voor je het weet schiet je weer in je oude patroon.


Je weet dat je meer moet gaan bewegen, maar je merkt dat het je niet lukt om jezelf ertoe te zetten. Hebt al van alles geprobeerd om je patroon te doorbreken en telkens lukt het je niet om het vol te houden en de moed is ondertussen in je schoenen gezakt.

Herken je dit…

 1. Je lichaam zit je in de weg
 2. Je voelt je onzeker.
 3. Het lukt je niet om langdurig resultaat te boeken.
 4. Je wil bepaalde kledingstukken dragen maar bent niet tevreden met hoe het eruit ziet.
 5. Je hebt moeite met stoppen als je begint aan de zak chips.
 6. Je relatie met eten is slecht. 


Verlang je naar…

 • Alles kunnen dragen wat je maar wilt
 • Een goede relatie met voedsel
 • Een aantal kilo’s kwijtraken
 • De behoefte tot snoepen/ snaaien niet meer hebben
 • Blijvend resultaat
 • Meer zelfvertrouwen


Blijvend afvallen zonder dieet

De oplossing ligt in jouw onderbewustzijn

Ruim 95% van al onze handelingen gebeuren vanuit het onderbewustzijn en maar 5% uit ons bewustzijn. Veel dieet programma’s zijn gebaseerd om een verandering aan te brengen in die 5% van je bewustzijn. Helaas kan de 5% niet op boksen tegen de 95%.


Dit programma gaat jou helpen om een einde te maken aan jouw slechte eetgewoontes. Zodat je afscheid kan gaan nemen van het bezig zijn met diëten, calorieën tellen, porties afwegen of geen koolhydraten te eten. En afscheid kan nemen van die laatste paar kilo’s.  


Met mijn unieke methode gaan we dit patroon doorbreken. Je gaat alles weer kunnen eten en eten zal voor jou een andere betekenis krijgen. 

Dit programma is speciaal voor mensen die 1 tot 6 kilo willen afvallen. Met dit programma gaan we jouw onderbewuste patronen doorbreken zodat je moeiteloos met een gezonde levensstijl door het leven kan gaan en je geen drang meer hebt naar ongezond eten of snoep en snaai gedrag.


Je valt af en je blijf daarna gemakkelijk op je gewicht zonder een terugval te krijgen. Wie wil dat nou niet?

In 4 weken leer ik je hoe je afkomt van je slechte eetgewoontes 

en doorbreken we definitief je oude patronen 

Na dit traject 

 • Heb je geen honger of trek tussen het maatlijden in.
 • Kun je alles eten wat je wilt.
 • Hoef je nooit meer op dieet.
 • Heb jij je eetgewoontes moeiteloos onder controle. 
 • Heb je blijvend resultaat.
 • Is er een einde aan het jojo-effect 


 • Ben je voor de laatste keer afgevallen in je leven.
 • Heb je geen drang meer naar snoepen en snaaien.
 • Heb je meer rust in je hoofd
 • Heb je meer energie om dingen te ondernemen.
 • Hoef jij nooit meer bezig te zijn met koolhydraten
 • Zelfvertrouwen 


Wat krijg je:

Slanke lifestyle 1 op 1 sessies

3x 

1 op 1 sessie

Slanke lifestyle mp3

Een unieke 

ingesproken MP3

Slanke lifestyle routekaart naar succes

Een persoonlijke

routekaart naar jouw doel

Deze mensen ging je voor.
Lees de persoonlijke verhalen en laat je inspireren! 

'6 kilo er af'

Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. Het gaat gewoon vanzelf. Een andere manier van leven. Ik dank je HEEL HARTELIJK Kevin.


Winny 

'Intussen 16 kilo kwijt'

Met mijn ietwat nuchtere houding ten aanzien van de hypnose, werd ik toch wel verrast. Vol vertrouwen in de Hypnotherapie maar ook vooral in mezelf heb ik de 3 sessies gehad. Ik ben intussen 16 kilo kwijt. 

Heléne
'Ruim 27 kg afgevallen'

We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"! Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust.

Mimi

In 3 sessies naar de kern van jouw probleem

Coachen bij afvallen met hypnose

1 De eerste stap naar een dieet vrij leven

Vandaag is jouw eerste sessie bij mij in de praktijk! We gaan samen uitgebreid in gesprek om een duidelijk beeld te schetsen waar jij tegen aanloopt. Na dit gesprek laat ik je op een ontspannen manier kennis maken met hypnose. Tijdens deze sessie gaan we samen kijken welk onderliggend gevoel ervoor zorgt dat jij een innerlijk conflict ervaar waardoor je bijvoorbeeld te behoefte hebt naar snoepen en snaaien hebt. Na deze sessie ga je met mooie inzichten naar huis en er is al een mooie basis neer gelegd waardoor de drang naar snoepen en snaaien is weg genomen.
Eindelijk blijvend afvallen

2 Oude overtuigingen aanpakken

Ondertussen zijn we een week veder. We gaan vandaag kijken of het onderliggende gevoel weg is en we gaan kijken of er nog andere onderliggende overtuigingen zijn die in het verleden jou in de weg hebben gestaan. Ook zullen we deze sessie aandacht besteden aan jou levensstijl. Ik zal je hierbij coachen zodat jij een nieuwe levensstijl gaat krijgen die je gemakkelijk af zal gaan! Na deze sessie
Dieetvrijleven

3 De afronding

Na 2 weken zien we elkaar en je bent al 3 weken bezig met het programma en je merkt dat je weer je eetgewoontes onder controle hebt zonder dat het je moeite kost. Je ervaar weer een innerlijke rust. Ondertussen is de weg vrijgemaakt om doel tot je realiteit te laten worden. Tijdens deze laatste sessie gaan we ons richten op de toekomst, we gaan ons richten dat al deze veranderingen blijvend in je leven blijven zonder dat het je moeite kost. Het wordt jouw nieuwe levensstijl. Je krijgt nog een persoonlijke ingesproken mp3 mee waar je komende tijd mee aan de slag mag gaan. Na deze sessie mag je gaan genieten van de verandering. Indien je fijn vindt kunnen we nog een terugkom sessie inplannen.
Blijvend afvallen - Leven zonder dieet
3 sessies voor 525,-

Gaan wij samen aan de slag? 

Investeer in jezelf 

De beste investering is jezelf, zeg ik altijd. Je wordt 's morgens wakker met jezelf en je gaat slapen met jezelf. Echter vergeten we vaak onszelf en zorgen we voor anderen of we stellen dingen die we voor onszelf moeten doen uit.

Maar hoe zou het zijn:

...als je eindelijk wakker kan worden met het lichaam waar je naar verlangde? 

...als je daardoor je leven kan leiden waar je altijd naar verlangde? Precies dat zou fantastisch zijn! En daar wil ik jou graag bij helpen.


We gaan eenmalig afvallen en daarna nooit meer.

Maak nu een einde aan het jojo-effect en stop vandaag nog het innerlijk gevecht rond eten. 


Wil jij dit gaan ervaren? 

Wacht niet langer. Investeer in jezelf en wordt de beste versie van jezelf!