Ruim 1000 anderen gingen je voor

Laat je inspireren door hun persoonlijke verhalenWelke ervaringen wil je lezen?

Virtuele maagband - afvallen groepssessie

Ervaringen

groepstrajecten

Dit wil ik zien


Dieetvrijleven

Ervaringen

1 op 1 trajecten

Dit wil ik zien


Afvallen zonder dieet - transformatiedag

Ervaringen 

transformatiedag

Dit wil ik zien

Ervaringen met groepstrajecten

Christel voor en na virtuele maagband

Christel viel 15 kilo af

De weegschaal gaf 80 kilo aan. Ik was er echt klaar mee.

Mijn moeder was in november 2021 al gestart bij Kevin en viel kilo’s af. Geweldig om te zien, dit sprak mij ontzettend aan.


Door de lange wachtlijst voor 1 op 1 behandeling ben ik ingestapt bij de groepssessie in mei 2022. Spannend, maar dit bleek boven verwachting super fijn. Gelijkgestemde mensen, maar toch je eigen proces. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier en we deelden met elkaar wat we wilde delen. Het is fijn om te zien dat je niet alleen door het proces gaat. 


Kevin staat op elk moment voor je klaar. Hij coachte de groep en levert daarnaast maatwerk. Dat is juist de kunst, want ieder voor zich heeft zijn of haar eigen puntjes van aandacht.

Inmiddels ben ik ruim 15 kilo afgevallen en blijf ik goed op mijn gewicht.

Ik ben zo trots en blij!

Mijn onrust en drang om te snaaien zijn helemaal weg. Ik eet en drink alles, maar wel met mate. Vol is vol. Ik ben slank, fit, energiek en voel me goed.

Zo fijn!

Mijn doel is bereikt!

Evelien ervaring virtuele maagband

Evelien viel 18 kilo af

In mei 2022 heb ik bij Kevin in groepsverband een virtuele maagband laten plaatsen. Het prettige aan de groep vond ik dat je je ervaringen kan delen, elkaar kan motiveren en tips kan uitwisselen. Nog steeds hebben we af en toe contact via app over hoe het gaat.

De begeleiding van Kevin was heel erg prettig. Tijdens de sessies, maar ook daarna.

Met al mijn vragen en onzekerheden kon ik altijd bij hem terecht en dat waren er een heleboel 😊.

Inmiddels ben ik 18 kilo afgevallen, voel me heerlijk in mijn veel fittere en slankere lijf.

Dankjewel Kevin en groepsgenoten voor deze levensveranderende ervaring!!❤️

Francien ervaring virtuele maagband

Francien viel 23 kilo af

In mei 2022 ben ik voor het eerst naar Kevin gegaan voor een virtuele maagband. Ik had dit van een nicht van mij gehoord en toen dacht ik dat is ook iets voor mij. De klik met Kevin was er ook zo, fijne gesprekken gehad en ook belangrijk om je hoofd leeg te maken en dingen beter te verwerken onder hypnose. Als dat ook allemaal oké is dan gaat het afvallen ook makkelijker en zeker met het virtuele maagbandje.

Vond het wel super spannend om onder hypnose te gaan. Dit was de eerste groepssessie voor Kevin om dit in groep verband te doen. Dit ging super goed, leuke mensen en ook erg motiverend om dit samen te doen. Kevin luisterde goed naar iedereen zodat ieder ook gehoord werd. Je komt allemaal voor hetzelfde dat je weer lekker in je vel zit en afgevallen bent. Ik ben nu 23 kilo afgevallen en voel mij heerlijk, fitter en ben zeker trots op mij eigen dat ik er mag zijn.

Een groot dank je wel aan Kevin dat hij ons zo goed begeleid en gesteund heeft.

Ervaringen met 1 op 1 trajecten

Afvallen virtuele maagband Mimi voor en na

Mimi verloor ruim 27 kilo

Het is inmiddels alweer 8 maanden geleden dat ik voor de eerste keer kennis maakte met Kevin. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel, was echt te zwaar en had veel lichamelijke klachten. Via een vriendin hoorde ik over de hypnose van Kevin en het virtuele maagbandje.


Ik vond het erg spannend en zelfs een beetje eng. Maar vanaf ons eerste contact voelde ik me erg op mijn gemak bij Kevin en was ik verbaasd wat het allemaal in mij losmaakte. Na 4 intensieve hypnose sessies voelde ik me al zoveel anders en leek er een grote last van mijn schouders te zijn afgevallen. We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"!

Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust. Ook heb ik het bewegen weer langzaam op kunnen bouwen. Kortom, ik ben Kevin erg dankbaar wat hij voor mij betekent heeft, want naast de vele kilo's die ik kwijt ben heeft het zoveel goeds met me gedaan.

Groetjes Mimi

6 kilo eraf
Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. Het gaat gewoon vanzelf. Een andere manier van leven. Ik dank je HEEL HARTELIJK Kevin.
Winny
Intussen 16 kilo kwijt
Met mijn ietwat nuchtere houding ten aanzien van de hypnose, werd ik toch wel verrast. Vol vertrouwen in de Hypnotherapie maar ook vooral in mezelf heb ik de 3 sessies gehad. Ik ben intussen 16 kilo kwijt.
Heléne
Afvallen virtuele maagband Gino voor en na

Gino viel 24 kilo af

Bij Kevin gekomen voor hulp bij afvallen. Ik stond er voor open en ben ook zo met Kevin aan de slag gegaan. Na de eerste sessie merkte ik al dat ik geen drang meer had om te snaaien, top. Daarnaast wat kleine leefstijl-aanpassingen gedaan en ben door gaan zetten. 


Met een helder besproken doel voor ogen ben ik mijn levensstijl een klein beetje aan gaan passen en ben vooral gaan luisteren naar mijn eigen lichaam en gedachten. Na 3 maanden zat ik op het beoogde gewicht! Dit alles ging eigenlijk vanzelf. Ik kan nu beter aanvoelen wat mijn lichaam nodig heeft, acteer hiernaar, en stop weer wanneer het aangeeft genoeg te hebben.


Dankzij Kevin is eten weer een keuze geworden en geen obsessie, en deze rust en vrijheid gun ik iedereen. Ik ben een stevige 24 kilo afgevallen na een jarenlange strijd met diëtisten, obsessief sporten en rare diëten. Uiteindelijk lag het antwoord in mezelf en ben ik gewoon gaan 'resetten' naar fabrieksinstellingen.


Kevin is een fijne man die goed luistert en de rust en kalmte kan bewaren. Kevin ik ben je enorm dankbaar, ik hoop dat je nog vele levens positief mag beïnvloeden!


Met vriendelijke groet,
Gino
Afvallen virtuele maagband Debby voor en na

Debby viel 26 kilo af

    Vorig jaar heb ik de stap gemaakt dat ik iets aan mezelf moest gaan doen. Meerdere malen ben ik afgevallen, maar ik kwam des te sneller weer aan. Inmiddels was ik 94 kilo en ik zat niet lekker in mijn vel.
    Ik kwam bij Kevin via een vriendin die onder hypnose was geweest met een positief resultaat. De stap gemaakt en een hypnose sessie ondergaan. In september is mijn leefstijl veranderd en al snel gaf dit resultaat. De tips die ik meekreeg hebben mij enorm geholpen.
    Het feit dat ik normaal kon eten en geen speciale diëten hoefde te volgen maakte het dat ik nu 8 maanden verder ben en inmiddels 26 kilo’s kwijt ben. Ik heb energie en ik zit lekker in mijn vel! Mijn leefstijl is omgeturnd en ik geniet met volle teugen van 't leven.

    Kevin bedankt!

    Debby

Ervaringen transformatiedag

Goed in elkaar gezet!
Super mooie dag met veel afwisseling. Fijn dat de groep niet heel groot was, dit was precies goed. Goede begeleiding en leuk dat Bente ook af en toe haar aandeel had.
Anne-Jet
Deze dag overtrof mijn verwachtingen!
Wat was het fijn om in een ontspannen sfeer even helemaal met mezelf bezig te zijn op een positieve manier. Ik ging er vrij open en zonder verwachtingen in, maar deze dag heeft me zoveel meer gebracht dan ik hoopte.
Marielle
Het was een fijne en inspirerende dag
Er was veel diepgang . Het was erg fijn dieper in te gaan op mijn vragen en heb veel antwoorden gekregen door te luisteren en te ervaren/doen.
Debby
Ik vond het een ontspannen leerzame, goed uitgevoerde dag
waar ik me meer in heb kunnen verdiepen. Hierdoor kom je ook weer bij nieuwe punten uit, waar je weer mee aan de slag kunt
Ook fijn dat je met andere ervaringen kunt delen. Je bent niet de enige. Kevin, ga vooral zo door, en deze dag samen met Bente is echt een pluspunt, super georganiseerd. En ook fijn met die koptelefoon te werken.
Ilse
Bijzondere ervaring
Blij dat ik er bij aanwezig was. De hypnose waren erg fijn!
Om te geloven in je eigen toekomst. In je eigen weg en jou verhaal. Mooie affirmatie voor je zelf neer zetten. Fijn om andere deelnemers te spreken en ervaringen en tips te delen.
Anja
Praktische tools voor de laatste stap
De afwisseling van het krijgen van nieuwe inzichten, de verwerking en de Hypnotherapie was allemaal aanwezig. Ik vond de afwisseling heel fijn. En dat je ook echt met iets heel concreets naar huis gaat wat gelijk toepasbaar is. Ik vind de werkwijze, stemgebruik en rust van Kevin heel prettig. Ja absoluut, vooral als je de rest van het traject al gedaan hebt en je de verdieping wil, dan is deze dag heel passend.
Debby

Ik wil ook naar de transformatiedag