Dieetvrijleven_veelgestelde vragen

Jij vraagt, ik antwoord

Ik kan me voorstellen dat je nog wat vragen hebt.

Hieronder heb ik veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.


Staat jouw vraag er niet tussen? 

Neem gerust contact met mij op.

Meest gestelde vragen

Werkt hypnose bij iedereen?

In principe kan iedereen onder hypnose worden gebracht. Als jij er zelf voor open staat
is de grootste stap al gezet. Iedere vorm van hypnose is zelfhypnose dus dat betekent dat jij ten alle tijden de controle hebt.


Zie ik snel resultaat?

Iedereen reageert anders op hypnose. Voor sommige klanten lijkt het ondergaan van hypnose als het drukken op een lichtknop: zij ervaren grote veranderingen door één enkele sessie. Bij anderen lijkt het meer op het gebruiken van een dimmer: zij ervaren geleidelijke veranderingen. Zij kunnen dan gedeeltelijke veranderingen zien door één sessie en dat wordt meer na verschillende sessies.
Je mag binnen twee sessies resultaat verwachten. Indien dit niet het geval is, ben ik altijd transparant. We kijken dan samen wat de beste vervolgstap is.

Moet ik alles in één keer betalen?

Antwoord: Nee, dat hoeft niet. De pakketprijzen tonen waar jouw voordeel ligt en wat er in het pakket is inbegrepen. Bij het Premium- en VIP-pakket wordt het bedrag verdeeld over het aantal sessies. Voor het basispakket betaal je gewoon €175,- per sessie. Als je toch gebruik wilt maken van de transformatie dag, bedraagt de investering €225,-.


Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

Als je aanvullend verzekerd bent wordt in de meeste gevallen door de zorgverzekering een gedeelte vergoed. Kijk via deze onderstaande link of jou zorgverkering er bij staat. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Kun je garantie bieden?

Hypnose werkt bij heel veel mensen. Echter kan ik geen 100% garantie bieden voor succes. Bij hypnose is niet enkel de hypnotherapeut belangrijk: het gaat om de samenwerking. De cliënt moet helemaal klaar zijn voor hypnose en voor verandering, om zo de beste resultaten te kunnen verkrijgen. Mocht ik merken dat het niet werkt, dan zal ik dit bij de eerste sessie vermelden, zodat je geen verdere sessies hoeft te ondergaan.

Waarom is de prijs anders per sessie dan bij de klassieke hypnotherapie op kevinboeren.nl?

In onze afslankpakketten, of je nu kiest voor een maagband of niet, gaan we verder dan de traditionele hypnotherapie. De pakketten voor een dieetvrij leven omvatten niet alleen de toepassing van klassieke hypnotherapie, maar maken ook gebruik van een online leeromgeving en verschillende zelfhypnose mp3's."


Kan het zijn dat ik in hypnose blijf?

Het is een fabel dat je vast raakt in hypnose. Wel gebeurt het soms dat iemand zo aan het genieten is van het zalige gevoel van hypnose dat hij of zij (nog) geen zin heeft om de ogen te openen. Die persoon heeft dan iets meer tijd nodig om wakker te worden. Hier wordt dan de tijd voor genomen, zodat je alsnog uit de hypnose komt. Je wordt hierbij begeleid door mij als therapeut, dus je kunt er van uitgaan dat je hoe dan ook uit hypnose zal komen.

Ben ik me bewust van wat er gebeurt TIJDENS de hypnose?

Ja. Tijdens de sessies ben je je zeer bewust van de ruimte om je heen en van de stem van de therapeut die je hoort. Na de sessie weet je alles nog. Ook ben je in staat om zelf uit hypnose te komen, indien er iets gebeurt dat niet in lijn is met jouw waarden.


Is er een intakegesprek?

Ja, in de eerste sessie wordt uitgebreid de tijd genomen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie. Na dit gesprek gaan we aan de slag met hypnotherapie.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt tussen de 70 en 90 minuten.


Mag er iemand meekomen naar een sessie?


U mag gerust iemand meenemen naar de praktijk. Deze persoon mag de uitleg van de hypnose mee volgen. Zodra we het persoonlijke intakegesprek aangaan en tijdens de hypnosesessie zelf is het echter wel aan te raden dat die persoon even wacht in de wachtruimte voor een optimaal resultaat van de hypnosesessie. Extra mensen in dezelfde ruimte kunnen immers zorgen voor afleiding of voor moeizamere ontspanning.Is hypnotherapie geschikt voor kinderen?

Ja, kinderen zijn zeer ontvankelijk voor hypnose. Voor gepast advies adviseer ik om even persoonlijk contact op te nemen.


Is er een ethische code?

Het creëren van een veilige omgeving is onze eerste prioriteit. Uw persoonlijke gegevens, of de zaken die besproken worden, blijven strikt geheim tussen jou en de therapeut.

Hoe lang van tevoren kan ik mezelf kosteloos afmelden?

Je kunt 48 uur voorafgaand aan een afspraak de afspraak kosteloos verzetten.
 In het geval van een groepssessie is het advies om even persoonlijk contact op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.
 Bekijk hiervoor ook de algemene voorwaarden, die vind je hier: https://kevinboeren.nl/algemene-voorwaarden/


Kan ik hypnotherapie combineren met de behandeling van een psycholoog of een psychiater of een andere reguliere behandelaar?

Overleg met uw psycholoog of psychiater of eventuele andere behandelaars of deze combinatie mogelijk is. Het reguliere traject gaat altijd boven het alternatieve traject.

Hoe wordt de betaling afgehandeld?

Bij aanvang van de 1e sessie kun je het traject contant of via een betaallink voldoen.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Je kunt per sessie betalen. Dit gelieve van tevoren aangeven.

Meest gestelde vragen Virtuele maagband


Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

Als je aanvullend verzekerd bent wordt in de meeste gevallen door de zorgverzekering een gedeelte vergoed. Kijk via deze onderstaande link of jou zorgverkering er bij staat. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Moet ik alles in één keer betalen?

Nee, dat hoeft niet. De pakketprijzen tonen waar jouw voordeel ligt en wat er in het pakket is inbegrepen. Bij het Premium- en VIP-pakket wordt het bedrag verdeeld over het aantal sessies. Voor het basispakket betaal je gewoon €175,- per sessie. Als je toch gebruik wilt maken van de transformatie dag, bedraagt de investering €225,-.

Waarom is de prijs anders per sessie dan bij de klassieke hypnotherapie op kevinboeren.nl?

In onze afslankpakketten, of je nu kiest voor een maagband of niet, gaan we verder dan de traditionele hypnotherapie. De pakketten voor een dieetvrij leven omvatten niet alleen de toepassing van klassieke hypnotherapie, maar maken ook gebruik van een online leeromgeving en verschillende zelfhypnose mp3's.

Voor wie is de virtuele maagband?

De virtuele maagband is voor iedereen die ouder dan 18 jaar is en méér dan 6 kilo af wil afvallen.

Blijft de virtuele maagband voor altijd zitten?

Ja, de virtuele maagband blijft voor de rest van je leven zitten in jouw onderbewustzijn. Hierdoor creëer jij een levensstijl met maagband om blijvend op gewicht te blijven.

Moet ik op dieet bij dit programma?

Nee. Je gaat niet op dieet. Alles wat je ooit geleerd hebt bij een diëtist mag je gaan vergeten. We gaan een dieet vrij leven creëren, zodat je hier vanaf nu nooit meer mee bezig hoeft te zijn.

Hoeveel val ik per week af?


De gemiddelde cliënt valt 500 gram per week af. Dit is vaak iets minder dan bij een dieet. Dit is positief, omdat we blijvend resultaat willen pakken en geen jojo effect willen creëren.

Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit bij mij werken?

Ja dit zal werken bij mij. In je vorige programma’s ben je waarschijnlijk veel bezig geweest met het eten en het afvallen in het algemeen. Tot nu is er niet gekeken naar de oorzaak en de reden waarom jij steeds eet en aankomt.

Wat zit er het basis pakket

In de loop der jaren heeft Kevin een unieke aanpak ontwikkeld die verder gaat dan traditionele hypnotherapie en de bekende virtuele maagband van andere aanbieders. Bij Dieetvrij-leven nemen we diepgaand de tijd om de kern van jouw uitdagingen te begrijpen en tegelijkertijd een nieuwe levensstijl te creëren. Hierdoor wordt gewichtsverlies moeiteloos en het behouden van je streefgewicht een haalbaar doel.

Het basispakket bestaat uit 4 sessies, waarvan één bekend staat als de terugkomsessie, die vier weken later plaatsvindt. Tijdens deze sessie bouwen we verder op het gecreëerde patroon. Gedurende het traject heb je toegang tot basisvideo's en 4 zelfhypnose-mp3's van Dieet-vrij leven. Dit pakket dient als overgang tussen de oude aanpak van Dieet vrij leven vóór 2023 en de vernieuwde werkwijze die te vinden is in het premium pakket. Het is ook geschikt voor mensen die nog twijfelen of ze de transformatie willen aangaan en liever per sessie ontdekken of deze aanpak bij hen past.

Wat zit er in het premium pakket?

Wat krijg je in het premium pakket?

Het bevat alle elementen van het basispakket van de oude werkwijze vóór 2023:

4 sessies, waarvan één als terugkomsessie.
4 basis-mp3's.
3 maanden basis toegang tot de video's van Dieet vrij leven.
Gratis toegang tot de community.
Extra's in het premium pakket met de vernieuwde aanpak:

20 verschillende zelfhypnose-mp3's.
Uitgebreide toegang tot de online leeromgeving van Dieet vrij leven met extra bonusvideo's.
Toegang tot de transformatiedag ter waarde van 225 euro.
Een uitgebreid werkboek.

Wat is de transformatie dag precies

De dag waarop je daadwerkelijk de omslag kunt maken in je mindset, het vertrouwen kunt voelen om je doelen te bereiken, en vooral het vertrouwen om ze te behouden. Lees meer hierover onder het kopje 'Aanbod'.

Meest gestelde vragen groepstraject

Hoe groot is de groep?

We werken in kleine groepen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je mag dezelfde aandacht en kwaliteit verwachten als in 1 op 1 behandelingen.

Wat is de samenstelling van de groep?

De groep bestaat zowel uit mannen als uit vrouwen.

Is er wel persoonlijke aandacht in de groep?

Ja. De eerste sessie is altijd 1 op 1 in de praktijk. De vervolgsessies zullen plaatsvinden in groepen. Doordat de groepen klein zijn, is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen en aandacht.

Moet ik mijn persoonlijke problemen delen met de groep?


Nee. Dit is jouw persoonlijke reis waarbij je deelt wat je wil delen. Uiteraard zal er een veilige setting gecreëerd worden waarin dat mogelijk is. Vaak zie ik dat mensen het fijn vinden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en zie ik hier nieuwe vriendschappen ontstaan.

Is de kwaliteit net zo goed als bij een 1 op 1 sessie?

Ja. De kwaliteit van een groepssessie is hetzelfde als de kwaliteit bij een 1 op 1 traject. Continu ben ik bezig om de kwaliteit te waarborgen. Indien ik zie dat een 1 op 1 traject beter bij jou past, zal ik dit altijd aankaarten bij je.

Kan ik in hypnose komen?

Iedereen kan in hypnose komen. Eigenlijk ga je elke dag, soms wel meerdere keren, onder hypnose.

Ik ben bang dat het bij mij niet gaat lukken.

Waarom niet, is een betere vraag.
Maar als je echt twijfelt is het goed om even samen hierover te praten. Dit kan via een kennismakingsgesprek van 10 minuten die je direct kunt inplannen onderaan deze pagina.

Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit wel werken?

Als je alles al had geprobeerd, dan hadden we elkaar al eerder ontmoet. ;-) Waarom mijn methode wel werkt? Simpel: de aanpak is anders. We gaan op veel dieper niveau de problemen aanpakken. Dus geen symptoombestrijding, maar echt bij de kern.

Ik denk dat mijn gewicht een medische oorzaak heeft, wat nu?

In 9 van de 10 gevallen heeft overgewicht geen medische oorzaak. Ik kan goed inschatten of een virtuele maagband voor jou effectief kan zijn. En zal het alleen aanraden als jij ermee geholpen bent.
Neem contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik kan niet op een van de sessiedagen. Kan het op een andere dag?

De eerste sessie plan je zelf in de agenda. De volgende sessies worden automatisch ingepland. Die zijn maar 5 ochtenden. De vraag is dan: Hoe belangrijk vind je jezelf?
Je weet het ruim van tevoren. Maak ruimte in je agenda, ruil met een collega, geef jezelf de ruimte om deze levensveranderende ervaring te ondergaan.

Worden de behandelingen vergoed?

Als je aanvullend verzekerd bent wordt in de meeste gevallen door de zorgverzekering een gedeelte vergoed. Kijk via deze onderstaande link of jou zorgverkering er bij staat. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Moet ik alles in één keer betalen?

Nee, het bedrag wordt opgesplitst over de afspraken. De eerste sessie is € 165,-. Dit bedrag reken je af na de sessie.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met mij op

Op maandag is de praktijk geopend in
’s Hertogenbosch.
Op dinsdag, woensdag en donderdag is de praktijk geopend in Hoeven.


Contactinformatie
Locatie Hoeven
Hofstraat 8,
4741 AK Hoeven
info@dieetvrij-leven.nl
0623373833
KvK nummer: 68756410.
Tweede adres
Locatie ’s Hertogenbosch
Eemweg 3
5215 HM ’s Hertogenbosch
info@dieetvrij-leven.nl
0623373833


Contactformulier