Virtuele maagband 1 op 1

Dit programma is speciaal voor mensen die 6-30 kilo willen afvallen.

Bekijk de aanpak

Ben jij klaar voor de reis van je leven?

Je hebt ondertussen al van alles geprobeerd om af te vallen. Begin je steeds vol enthousiasme en vol goede moed. Helaas al voordat je het weet zakt de moed je weer in de schoenen. Het is frustrerend en je wordt er gek van. Of lukt het je misschien wel om de kilo’s kwijt te raken maar val je langzaam terug en zie je de kilo’s na een tijd weer terugkomen? Je bent voor je gevoel de hele dag met eten bezig. Zo weet je heel goed dat je niets uit de kast moet pakken. Ondanks het weten ervaar je wél drang om iets te MOETEN pakken. Rationeel besef jij je heel goed: ‘ik kan geen honger hebben want ik heb net nog gegeten maar toch voel jij je niet verzadigd.
Dit is waar ik kom kijken. Dankzij mijn unieke methode volledig afgesteld op jou en de virtuele maagband, kunnen wij samen dit oude patroon gaan doorbreken.
Om voor eens en altijd af te rekenen met jouw overgewicht.

Herken je dit…

✓ Het willen stoppen met eten en snoepen maar niet ‘kunnen’ stoppen voor je gevoel.
✓ Nooit vol of verzadigd zijn na het eten van een maaltijd.
✓ Je lichaam zit jou dagelijks in de weg.
✓ Je bent niet blij met je spiegelbeeld en voelt je onzeker.
✓ Je hebt alle diëten al geprobeerd en loopt op een dood spoor.
✓ Dit is je laatste kans op een (blijvend) resultaat.


Verlang je naar…

✓ Het dragen van alle kleren die je maar wilt.
✓ Vol energie zijn aan de start van je dag.
✓ Een verzadigd gevoel na het eten van een maaltijd.
✓ Stoppen met eten wanneer je ‘vol’ of verzadigd bent. 
✓ Voeding niet langer als jouw vijand te zien.
✓ Jezelf vrij en zelfverzekerd in je eigen lichaam voelen.
✓ Iedere dag trots wakker worden wanneer je jezelf in de spiegel aankijkt 

Wat is een virtuele maagband? 

In het begin van 2000 was er een Engelse hypnotherapeut die het concept virtuele maagband heeft ontwikkeld. Door haar succesvolle werkwijze ging dit al snel rond in Europa. Met behulp van dit concept kunnen mensen nu afvallen zonder een echte maagband operatie te hoeven te ondergaan. Hierdoor ervaar je geen last van nare bijwerkingen en hoef je niet naar het ziekenhuis. 

Tijdens het plaatsen van de maagband werken we met hypnose. Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning, waarbij geconcentreerde aandacht ervoor zorgt dat jouw bewustzijn minder actief  is. Door dit te doen is jouw onderbewustzijn toegankelijk voor suggesties en veranderingen. Tijdens het plaatsen van de maagband zal jouw onderbewustzijn geen verschil ervaren tussen een echte of een virtuele maagband waardoor jij de voordelen van de echte maagband kunt gaan ervaren.

In negen weken leer ik je hoe je blijvend gewicht verliest door je gewoontes en patronen definitief te doorbreken. 

De voordelen van de maagband:

 • Voldaan gevoel na de maaltijd.
 • Geen honger of trek tussen het maaltijden in.
 • Alles eten wat je wilt.
 • Nooit meer op dieet. 
 • Eetgewoontes moeiteloos onder controle. 


  • Blijvend resultaat. 
  • Een einde maken aan het jojo-effect 
  • Geen drang meer naar snoepen en snaaien.
  • Meer rust in je hoofd. 
  • Nooit meer bezig zijn met koolhydraten


Het programma: 

  In negen weken leer ik je hoe je blijvend gewicht verliest door je gewoontes en patronen definitief te doorbreken.
  Alle antwoorden op deze patronen liggen in jouw onderbewustzijn. Ruim 95% van al onze handelingen gebeuren vanuit het onderbewustzijn en maar 5%  vanuit ons bewustzijn. Veel dieet programma’s zijn gebaseerd om een verandering aan te brengen in die 5% van jouw bewustzijn. Zoals je kunt begrijpen kan 5% moeilijk op boksen tegen 95%. Met behulp van mijn programma help ik jou om een eind te maken aan jouw slechte eetgewoontes. Door dit in te zetten kun jij afscheid  gaan nemen van het bezig zijn met diëten, calorieën tellen, porties afwegen of geen koolhydraten eten. Na afronding van dit traject, komen deze eetgewoontes en het onderliggend patroon niet meer voor in jouw leven. Je zal een vorm van vrijheid ervaren omdat je alles weer kan eten. Ook zal eten zal voor jou een andere betekenis krijgen waardoor jij geen innerlijk gevecht meer hoeft te voeren.

   Wat krijg je?

  ✓ 1 op 1 sessie ( 5 keer) 
  ✓ Het plaatsen van de virtuele maagband
  ✓ Een werkboek
  ✓ Mp3 bestand ( 3 bestanden )


  Tijdens dit traject gaan we in 5 sessies jouw patronen doorbreken. Je gaat voor de laatste keer in jouw leven afvallen. Zie het dus als voor eens en altijd. Je hoeft hierna namelijk nooit meer bezig te zijn met koolhydraten, grammen en calorieën. Ik begrijp dat je nu erg nieuwsgierig bent geworden. Lees hieronder hoe we dit gaan aanpakken. 


Deze mensen ging je voor.
Lees de persoonlijke verhalen en reviews en laat je inspireren! 

'6 kilo er af'

Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. Het gaat gewoon vanzelf. Een andere manier van leven. Ik dank je HEEL HARTELIJK Kevin.


Winny 

'Intussen 16 kilo kwijt' 

Met mijn ietwat nuchtere houding ten aanzien van de hypnose, werd ik toch wel verrast. Vol vertrouwen in de Hypnotherapie maar ook vooral in mezelf heb ik de 3 sessies gehad. Ik ben intussen 16 kilo kwijt. 

Heléne
'Ruim 27 kg afgevallen'

We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"! Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust.

Mimi

Komen tot de kern van jouw probleem in vijf sessies.

Sessie 1 De eerste stap voor een dieet vrij leven

Wanneer je voor het eerst mijn praktijk in Den Bosch of Etten-Leur binnenloopt voor de virtuele Maagband, zullen we een uitgebreid intakegesprek doen. Hierbij is het van belang dat er een duidelijk beeld wordt geschetst van waar jij precies tegenaan loopt. Eventuele eetstoornissen worden hierdoor bijtijds opgemerkt en ik kan inschatten of het virtuele maagband programma voor jou passend is.
Ook gaan we op zoek naar het antwoord op de vragen:

✓ Welk gevecht voer jij op dagelijkse basis waardoor jij je eetgewoontes niet de baas kan zijn?
✓ Waardoor val jij steeds terug in oude gewoontes?

Tijdens deze eerste sessie laat ik je kennis maken met hypnotherapie. Vanuit daar gaan we gelijk aan de slag met jouw onderbewustzijn. Na de eerste sessie ga je direct met mooie inzichten naar huis en is er een basis gelegd. Door deze basis is de drang naar snoepen of snaaien weggenomen. Tevens krijg je na deze sessie ook toegang tot de online afslank omgeving waarbij je thuis op een unieke wijze extra ondersteuning krijgt tijdens dit traject.

Sessie 2 - Plaatsing virtuele maagband

Tijdens de tweede sessie maak ik je bewust van het feit dat je met je maag in plaats van je ogen dient te eten. We gaan tijdens deze sessie verder met uitbouwen van het nieuwe patroon waar we bij de eerste sessie mee begonnen zijn. Dit bewerkstelligt dat je telkens een voldaan gevoel zult hebben tot de volgende maaltijd.

Dit zal ook de sessie zijn waarin we de virtuele maagband gaan plaatsen. Nadat je onder hypnose bent gebracht, zal ik jouw onderbewustzijn vertellen dat je maag verkleind wordt aan de hand van een operatie. Ik licht toe dat er een maagband wordt geplaatst die ervoor zorgt dat je maaginhoud minder groot is dan voorheen. Ondanks het feit dat jij zelf bewust weet dat er geen mes aan te pas komt, reageert jouw onderbewustzijn op de suggestie dat dit wel zo is. Hierdoor zul je dit ook daadwerkelijk voelen. 

Na de virtuele operatie krijg je een mp3 mee om dagelijks te luisteren. Het is de bedoeling dat je dit elke dag minstens 1 keer gedurende 4 weken luistert. Deze geluidsopname versterkt het effect en het is absoluut essentieel om er elke dag naar te luisteren. Het kan helpend zijn om dit op een vast moment van de dag te doen, bijvoorbeeld: elke dag voor het slapen gaan.

Sessie 3 – Zelf strakker zetten van de maagband

Er is een week verstreken sinds het zetten van jouw maagband en jouw nieuwe maagomvang. Vandaag gaan we evalueren hoe het de afgelopen tijd met eten en afvallen is gegaan. Je zal gemerkt hebben dat je porties kleiner zijn geworden en dan je een verzadigd gevoel hebt tussen de maaltijden door. Belangrijk is hierbij dat het eerdergenoemde onderliggende gevoel definitief is verdwenen. Is dit niet het geval? Dan werken we hier verder aan in deze sessie. Tevens kijken we of de band eventueel strakker gezet moet worden en leer ik hoe jij door middel van zelfhypnose de band zelf strakker kunt zetten. 

Sessie 4 – Oude overtuigingen loslaten

Je bent nu 2 weken veder weken en je hebt al meer gegeten met je Virtuele Maagband Programma. Je merkt dat het vertrouwd begint aan te voelen. We gaan samen kijken hoe het gaat. Tijdens deze sessie gaan we diep in op oude gedachtes en oude overtuigingen loslaten die jou in verleden hebben weer houden om slank en fit door het leven te gaan. Na dat we hier afscheid van hebben genomen gaan we kijken naar de toekomst hoe wil je in het leven gaan staan. Tijdens deze sessie gaan we nog meer aan jou doel werken zodat jouw onderbewustzijn precies weet waar jij naar toe wilt zodat jij uit kan kijken naar een slanke fitte gezonde toekomst. 

Sessie 5 – Afronding  

Je hebt nu minimaal 4 weken geleefd en gegeten met jouw virtuele maagband. Daarbij heb je dagelijks de MP3 geluisterd en ben je met mijn advies aan de slag gegaan. Het onderliggende gevoel is aangepakt waardoor je geen twee strijd meer hebt met jezelf omtrent het eten. Je ervaart eindelijk die rust waar je naar verlangde. Je kunt deze sessie beschouwen als een sessie waarbij we finetunen en uitvoerig bespreken hoe het de afgelopen periode is gegaan. Alle veranderingen die we afgelopen tijd hebben gemaakt beginnen een gewoonte te worden. Je merkt dat alles je makkelijk afgaat, dat je geen dieet meer hoeft te volgen maar een nieuwe levensstijl hebt gecreëerd die jou geen enkele moeite kost! Ik geef je daarnaast verdere persoonlijke begeleiding en indien nodig, en zetten we samen de virtuele maagband nog eens strakker. Ook  geef ik je nog tips mee voor komende tijd. Na deze sessie kan je zelf wekelijks het gewicht invoeren in de cliënten omgeving zodat ik je op de achtergrond kan toejuichen richting jouw einddoel. Indien er behoefte is aan een extra terug kom moment, is daar natuurlijk altijd ruimte voor. 

                   

Meest gestelde vragen Virtuele maagband

Wat is de virtuele maagband?

De virtuele maagband is een maagband die geplaatst wordt hypnose. Hij wordt geplaatst in jouw onderbewustzijn, waardoor jij gaat ervaren dat er een echte maagband is geplaatst. Het grote voordeel is dat je geen complicaties ervaart zoals in het ziekenhuis. Dit is een geheel veilige ‘operatie’.

Voor wie is de virtuele maagband?

De virtuele maagband is voor iedereen die ouder dan 18 jaar is en méér dan 6 kilo af wil afvallen.

Blijft de virtuele maagband voor altijd zitten?

Ja, de virtuele maagband blijft voor de rest van je leven zitten in jouw onderbewustzijn. Hierdoor creëer jij een levensstijl met maagband om blijvend op gewicht te blijven.

Moet ik op dieet bij dit programma? 


Nee. Je gaat niet op dieet. Alles wat je ooit geleerd hebt bij een diëtist mag je gaan vergeten. We gaan een dieet vrij leven creëren, zodat je hier vanaf nu nooit meer mee bezig hoeft te zijn.

Hoeveel val ik per week af?


De gemiddelde cliënt valt 500 gram per week af. Dit is vaak iets minder dan bij een dieet. Dit is positief, omdat we blijvend resultaat willen pakken en geen jojo effect willen creëren.

Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit bij mij werken? 


Ja dit zal werken bij mij. In je vorige programma’s ben je waarschijnlijk veel bezig geweest met het eten en het afvallen in het algemeen. Tot nu is er niet gekeken naar de oorzaak en de reden waarom jij steeds eet en aankomt.

                 

€700 euro

Gaan wij samen aan de slag? 

Investeer in jezelf 

De beste investering is jezelf zeg ik altijd. Je wordt 's morgens wakker met jezelf en je gaat slapen met jezelf. Echter vergeten we vaak onszelf en zorgen we vaak voor anderen of we stellen dingen die we voor onszelf moeten doen uit. Maar hoe zou het zijn als je eindelijk wakker kan worden met lichaam waar je naar verlangde? En hoe zou het zijn dat je daardoor je leven kan leiden waar je altijd naar verlangde? Precies dat zou fantastisch zijn! En daar wil ik jou graag bij helpen.


We gaan eenmalig afvallen en daarna nooit meer. Maak nu een einde aan het jojo-effect en stop vandaag nog het innerlijk gevecht rond eten. 


Wil jij dit gaan ervaren wacht niet langer en investeer in jezelf en word de beste versie van jezelf!