Wil jij 6-30 kilo afvallen?

Met het virtuele maagband 1 op 1 programma val je op een natuurlijke manier af

Nooit meer jojo-en!

Ja, dat wil ik!


1000+

virtuele maagbanden geplaatst 

met succes

6-30 kg

gemiddeld 

gewichtsverlies

80%

slagingspercentage


Niet kunnen stoppen met snoepen

Voor eens en altijd afrekenen

met je overgewicht?

Hoe vaak ben je al vol goede moed begonnen met afvallen? Je hebt al zóveel geprobeerd. Het is zó frustrerend. Zijn er een paar kilo’s af...  verval je weer in het oude patroon. Binnen no-time zitten de kilo’s er weer aan, en meer!

Voor je gevoel ben je de hele dag met eten bezig. Je weet dat je niets uit de kast moet pakken, maar die drang om toch te eten… Je kunt geen honger hebben, zo net na een maaltijd. Toch voel je je niet verzadigd.


 1. Je kunt maar niet stoppen met eten en snoepen
 2. Je spiegelbeeld maakt je onzeker en ongelukkig
 3. Je lichaam zit je dagelijks in de weg
 4. Je hebt nooit een verzadigd gevoel na het eten van je maaltijd
 5. Geen enkel dieet lijkt te werken

Afvallen - houden van spiegelbeeld

Wat zou je graag...

 • Iedere dag trots in de spiegel kijken
 • Jezelf vrij en zelfverzekerd voelen in je eigen lichaam
 • Voeding niet langer als je vijand zien
 • Je verzadigd voelen na een maaltijd
 • Stoppen met de hele dag door eten en snaaien
 • Niet meer de hele dag met eten bezig zijn
 • Vol energie aan je dag beginnen
 • Alle kleding dragen die je maar wilt


Dit is waar ik kom kijken. Dankzij mijn unieke methode - volledig afgestemd op jou en de virtuele maagband - kunnen wij samen dit oude patroon doorbreken.


Ik wil een virtuele maagband
Kies je pakket
Afvallen virtuele maagband Debby voor en na


26 kilo afvallen zoals Debby?

  Vorig jaar heb ik de stap gemaakt dat ik iets aan mezelf moest gaan doen. Meerdere malen ben ik afgevallen, maar ik kwam des te sneller weer aan. Inmiddels was ik 94 kilo en ik zat niet lekker in mijn vel.
  Ik kwam bij Kevin via een vriendin die onder hypnose was geweest met een positief resultaat. De stap gemaakt en een hypnose sessie ondergaan. In september is mijn leefstijl veranderd en al snel gaf dit resultaat. De tips die ik meekreeg hebben mij enorm geholpen.
  Het feit dat ik normaal kon eten en geen speciale diëten hoefde te volgen maakte het dat ik nu 8 maanden verder ben en inmiddels 26 kilo’s kwijt ben. Ik heb energie en ik zit lekker in mijn vel! Mijn leefstijl is omgeturnd en ik geniet met volle teugen van 't leven.
  Kevin bedankt!

  DebbyWat is een virtuele maagband? 

In het begin van 2000 heeft een Engelse hypnotherapeut het concept 'virtuele maagband' ontwikkeld. Door haar succesvolle werkwijze ging dit al snel rond in Europa. Met behulp van dit concept kunnen mensen nu afvallen zonder een echte maagbandoperatie te ondergaan. Hierdoor ervaar je geen last van nare bijwerkingen en hoef je niet naar het ziekenhuis. 

Tijdens het plaatsen van de maagband werken we met hypnose. Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning, waarbij geconcentreerde aandacht ervoor zorgt dat jouw bewustzijn minder actief  is. Door dit te doen is jouw onderbewustzijn toegankelijk voor suggesties en veranderingen. Tijdens het plaatsen van de maagband zal jouw onderbewustzijn geen verschil ervaren tussen een echte of een virtuele maagband, waardoor jij de voordelen van de echte maagband kunt gaan ervaren.

Ik weet genoeg, dit wil ik ook!
Kies je pakket

In negen weken leer ik je hoe je blijvend gewicht verliest door je gewoontes en patronen definitief te doorbreken

Voordelen van de virtuele maagband:

 • Nooit meer op dieet of calorieën tellen.
 • Je eetgewoontes moeiteloos onder controle.
 • Een voldaan gevoel na de maaltijd.
 • Geen honger of trek tussen het maaltijden door.
 • Alles eten wat je wilt.
  • Blijvend resultaat. 
  • Maak een einde aan het jojo-effect. 
  • Geen drang meer naar snoepen en snaaien.
  • Meer rust in je hoofd. 
  • Nooit meer bezig zijn met koolhydraten.
Afvallen virtuele maagband Gino voor en na


24 kilo afvallen zoals Gino?

Bij Kevin gekomen voor hulp bij afvallen. Ik stond er voor open en ben ook zo met Kevin aan de slag gegaan. Na de eerste sessie merkte ik al dat ik geen drang meer had om te snaaien, top. Daarnaast wat kleine leefstijl-aanpassingen gedaan en ben door gaan zetten. 

Met een helder besproken doel voor ogen ben ik mijn levensstijl een klein beetje aan gaan passen en ben vooral gaan luisteren naar mijn eigen lichaam en gedachten. Na 3 maanden zat ik op het beoogde gewicht! Dit alles ging eigenlijk vanzelf. Ik kan nu beter aanvoelen wat mijn lichaam nodig heeft, acteer hiernaar, en stop weer wanneer het aangeeft genoeg te hebben.

Dankzij Kevin is eten weer een keuze geworden en geen obsessie, en deze rust en vrijheid gun ik iedereen. Ik ben een stevige 24 kilo afgevallen na een jarenlange strijd met diëtisten, obsessief sporten en rare diëten. Uiteindelijk lag het antwoord in mezelf en ben ik gewoon gaan 'resetten' naar fabrieksinstellingen.

Kevin is een fijne man die goed luistert en de rust en kalmte kan bewaren. Kevin ik ben je enorm dankbaar, ik hoop dat je nog vele levens positief mag beïnvloeden!


Met vriendelijke groet,
Gino


Kevin Boeren Dieetvrij leven

Waarom werkt dit wel?

Je hebt allerlei diëten en programma's gevolgd. Zonder het gewenste resultaat.

Niet gek dat je twijfelt.

Maar wat nu, als ik je vertel dat bijna al deze programma's gericht zijn op je bewustzijn. Slechts 5 % van al je acties worden bepaald door je bewustzijn. Dit betekent dat jij 95% van de tijd handelt naar je onderbewustzijn. En dit is de bepalende factor om voor eens en altijd afscheid te nemen van je slechte eetgewoontes.

Ik leer je blijvend gewicht te verliezen door je gewoontes en patronen definitief te doorbreken. We richten ons op die 95% en verbannen slechte eetgewoontes uit je leven. Dit geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Het innerlijke gevecht is over en eten krijgt een heel andere betekenis voor je.

 1. Nooit meer diëten
 2. Calorieën tellen
 3. Porties afwegen


Afvallen gaat een feestje worden!

Ik wil beginnen!


Afvallen virtuele maagband Mimi voor en na


Ruim 27 kilo afvallen zoals Mimi?

Het is inmiddels alweer 8 maanden geleden dat ik voor de eerste keer kennis maakte met Kevin. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel, was echt te zwaar en had veel lichamelijke klachten. Via een vriendin hoorde ik over de hypnose van Kevin en het virtuele maagbandje.


Ik vond het erg spannend en zelfs een beetje eng. Maar vanaf ons eerste contact voelde ik me erg op mijn gemak bij Kevin en was ik verbaasd wat het allemaal in mij losmaakte. Na 4 intensieve hypnose sessies voelde ik me al zoveel anders en leek er een grote last van mijn schouders te zijn afgevallen. We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"!

Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust. Ook heb ik het bewegen weer langzaam op kunnen bouwen. Kortom, ik ben Kevin erg dankbaar wat hij voor mij betekent heeft, want naast de vele kilo's die ik kwijt ben heeft het zoveel goeds met me gedaan.

Groetjes MimiZo werkt een virtuele maagband

Intake gesprek virtuele maagband

Uitgebreid 

intakegesprek

We kijken naar jouw specifieke uitdagingen en eventuele eetstoornissen. Daarna introduceren we hypnotherapie. Al na de eerste keer is je drang naar snoepen verminderd. 
Virtuele maagband

Plaatsing virtuele maagband

We plaatsen een virtuele maagband onder hypnose, waarbij je onderbewustzijn reageert alsof er echt een verkleining plaatsvindt. Je leert op gevoel te eten in plaats van op zicht.
Minder eten, afvallen

Maagband 

strakker zetten

Porties zijn afgenomen en je voelt je verzadigd  tussen maaltijden. Het onderliggende gevoel is nu definitief verdwenen. Zo niet, dan werken we daaraan. Je leert door zelfhypnose je maagband strakker te zetten.

eenvoudig afvallen

Afronding  

De afronding draait om finetunen. Je merkt dat alles je makkelijk afgaat, dat je geen dieet meer hoeft te volgen, maar een nieuwe levensstijl hebt gecreëerd die jou geen enkele moeite kost! 
Transformatiedag Premium of VIP

Blijvend resultaat

Kies jij voor het Premium of VIP traject? Dan gaan we écht de shift maken! 

Tijdens de transformatiedag gaan we diep in op het loslaten van oude gedachtes en overtuigingen, om slank en fit door het leven te gaan. En we kijken naar de toekomst. Hoe wil je in het leven staan. 

genieten van je slanke jij

Genieten van je

slanke jij

Afvallen zonder dieet - transformatiedag


De kroon op je afvaltraject: 

de Transformatiedag

"Geloven in de slanke jij"

Afvallen is één ding, maar echt geloven en vertrouwen op je slanke zelf,
of met 100% zekerheid weten dat je je doel kunt bereiken,
dat is een heel ander verhaal.

Het is tijd voor de definitieve doorbraak, afscheid nemen van je oude ik...


En dat is precies wat we gaan doen tijdens de Transformatiedag. We rekenen af met die saboterende stemmetjes. Want die kunnen ervoor zorgen dat je terugvalt in oude patronen. Je bent namelijk constant bezig met wat je NIET wilt.
En alles dat je aandacht geeft, groeit...

Dus stop met vechten tegen jezelf.

Slank zijn is jouw geboorterecht. 


Tip: Bij het Premiumpakket is 1 transformatiedag inbegrepen. Bij het VIP-pakket zelfs meerdere transformatiedagen. Wil je ook een transformatiedag bij het basispakket? Dan kun je deze los bijboeken voor € 225,- inclusief verzorgde lunch.

   Voor de laatste keer in je leven afvallen, op jouw manier:

  1 op 1 virtuele maagband

  Basis

  4x 175,- =

  700,-

  Investering € 175,- per sessie

  Losse sessies mogelijk

  • 3x basis sessies
  • 1x terugkom sessie
  • 4 verschillende mp3's
  • 3 maanden Basis toegang online leeromgeving.
  • Gratis lid van de Dieetvrij-leven community
  Meest gekozen

  1 op 1 virtuele maagband

  Premium

  997,-
  797,-
  Tijdelijke aanbieding
  • Alles van basispakket +
  • Diverse zelfhypnose  mp3's.
  • 3 maanden toegang tot de uitgebreide online leeromgeving met extra bonus video's.
  • Transformatie dag
   t.w.v. 225 euro.
  • Uitgebreid werkboek.

  1 op 1 virtuele maagband

  VIP

  4997,-

  Meest complete pakket

  Jaartraject

  • Alles van basis en Premium +
  • 1x per maand hypnotherapie met coaching.
  • Wekelijkse persoonlijk contact via voice messenger.
  • Jaar toegang tot alle mp3s en de online leeromgeving.
  • Een jaar onbeperkt de transformatiedag herhalen.
  • 3 gepersonaliseerde mp3's
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan

  Deze mensen ging je voor.
  Lees de persoonlijke verhalen en laat je inspireren!

  Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. Het gaat gewoon vanzelf. Een andere manier van leven. Ik dank je HEEL HARTELIJK Kevin.
  Winny
  Met mijn ietwat nuchtere houding ten aanzien van de hypnose, werd ik toch wel verrast. Vol vertrouwen in de Hypnotherapie maar ook vooral in mezelf heb ik de 3 sessies gehad. Ik ben intussen 16 kilo kwijt. 
  Heléne
  We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"! Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust.
  Mimi                     

  Meest gestelde vragen Virtuele maagband

  
Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?

  Als je aanvullend verzekerd bent wordt in de meeste gevallen door de zorgverzekering een gedeelte vergoed. Kijk via deze onderstaande link of jou zorgverkering er bij staat. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

  Moet ik alles in één keer betalen?

  Nee, dat hoeft niet. De pakketprijzen tonen waar jouw voordeel ligt en wat er in het pakket is inbegrepen. Bij het Premium- en VIP-pakket wordt het bedrag verdeeld over het aantal sessies. Voor het basispakket betaal je gewoon €175,- per sessie. Als je toch gebruik wilt maken van de transformatie dag, bedraagt de investering €225,-.

  Waarom is de prijs anders per sessie dan bij de klassieke hypnotherapie op kevinboeren.nl?

  In onze afslankpakketten, of je nu kiest voor een maagband of niet, gaan we verder dan de traditionele hypnotherapie. De pakketten voor een dieetvrij leven omvatten niet alleen de toepassing van klassieke hypnotherapie, maar maken ook gebruik van een online leeromgeving en verschillende zelfhypnose mp3's.

  Voor wie is de virtuele maagband?

  De virtuele maagband is voor iedereen die ouder dan 18 jaar is en méér dan 6 kilo af wil afvallen.

  Blijft de virtuele maagband voor altijd zitten?

  Ja, de virtuele maagband blijft voor de rest van je leven zitten in jouw onderbewustzijn. Hierdoor creëer jij een levensstijl met maagband om blijvend op gewicht te blijven.

  Moet ik op dieet bij dit programma?

  Nee. Je gaat niet op dieet. Alles wat je ooit geleerd hebt bij een diëtist mag je gaan vergeten. We gaan een dieet vrij leven creëren, zodat je hier vanaf nu nooit meer mee bezig hoeft te zijn.

  Hoeveel val ik per week af?

  
De gemiddelde cliënt valt 500 gram per week af. Dit is vaak iets minder dan bij een dieet. Dit is positief, omdat we blijvend resultaat willen pakken en geen jojo effect willen creëren.

  Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit bij mij werken?

  Ja dit zal werken bij mij. In je vorige programma’s ben je waarschijnlijk veel bezig geweest met het eten en het afvallen in het algemeen. Tot nu is er niet gekeken naar de oorzaak en de reden waarom jij steeds eet en aankomt.

  Wat zit er het basis pakket

  In de loop der jaren heeft Kevin een unieke aanpak ontwikkeld die verder gaat dan traditionele hypnotherapie en de bekende virtuele maagband van andere aanbieders. Bij Dieetvrij-leven nemen we diepgaand de tijd om de kern van jouw uitdagingen te begrijpen en tegelijkertijd een nieuwe levensstijl te creëren. Hierdoor wordt gewichtsverlies moeiteloos en het behouden van je streefgewicht een haalbaar doel.

  Het basispakket bestaat uit 4 sessies, waarvan één bekend staat als de terugkomsessie, die vier weken later plaatsvindt. Tijdens deze sessie bouwen we verder op het gecreëerde patroon. Gedurende het traject heb je toegang tot basisvideo's en 4 zelfhypnose-mp3's van Dieet-vrij leven. Dit pakket dient als overgang tussen de oude aanpak van Dieet vrij leven vóór 2023 en de vernieuwde werkwijze die te vinden is in het premium pakket. Het is ook geschikt voor mensen die nog twijfelen of ze de transformatie willen aangaan en liever per sessie ontdekken of deze aanpak bij hen past.

  Wat zit er in het premium pakket?

  Wat krijg je in het premium pakket?

  Het bevat alle elementen van het basispakket van de oude werkwijze vóór 2023:

  4 sessies, waarvan één als terugkomsessie.
  4 basis-mp3's.
  3 maanden basis toegang tot de video's van Dieet vrij leven.
  Gratis toegang tot de community.
  Extra's in het premium pakket met de vernieuwde aanpak:

  20 verschillende zelfhypnose-mp3's.
  Uitgebreide toegang tot de online leeromgeving van Dieet vrij leven met extra bonusvideo's.
  Toegang tot de transformatiedag ter waarde van 225 euro.
  Een uitgebreid werkboek.

  Wat is de transformatie dag precies

  De dag waarop je daadwerkelijk de omslag kunt maken in je mindset, het vertrouwen kunt voelen om je doelen te bereiken, en vooral het vertrouwen om ze te behouden. Lees meer hierover onder het kopje 'Aanbod'.

                      “Je hebt altijd de keuze, maar durf jij de keuze te maken?”


  De beste investering 

  is in jezelf

   Hoe zou het zijn als je eindelijk wakker wordt met het lichaam waar je van droomt?

  Hoe zou het zijn om eindelijk het  leven te leiden waar je altijd naar verlangde?

  Precies, dat zou fantastisch zijn!

  En daar wil ik jou graag bij helpen. 


  We gaan eenmalig afvallen en daarna nooit meer.

  Maak nu een einde aan het jojo-effect en stop vandaag nog het innerlijk gevecht rond eten. 


  Wil jij dit gaan ervaren? Wacht niet langer en inverteer in jezelf.

  Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden?!

  Ja! Ik wil beginnen