Virtuele maagband - afvallen groepssessie

Vecht niet langer tegen de kilo's

Pak de controle terug over je gewicht én je leven

Nooit meer op dieet. Dat wil jij toch ook!

Ja, ik wil slank de zomer in!
Ontdek het programma

14-33 kg

gemiddeld 

gewichtsverlies

1000+

virtuele maagbanden geplaatst 

met succes

1x

afvallen op een natuurlijke manier 

nooit meer jojo-en 

ontevreden over je gewicht - virtuele maagband

Al járen ben je ontevreden over je gewicht

Je hebt al van alles geprobeerd. De gekste diëten, sportclubs, je wordt er moedeloos van. Je valt even af, maar komt net zo hard weer aan + wat extra kilo's. 


Moet je dan maar accepteren dan je te zwaar bent? Het lijkt de enige optie, maar dat wil je niet. Je wilt nu definitief een einde maken aan je overgewicht. Het voorjaar breekt aan en jij wilt slank de zomer in.


Je bent klaar met:

 1. Eindeloos diëten en ongewenst snoep en snaai gedrag
 2. Bang zijn dat je aankomt van een bakje chips
 3. Jezelf steeds dingen ontzeggen
 4. Teleurgesteld voor de spiegel staan tijdens het shoppen
 5. Een gezellig etentje of feestje laten bederven door de gedachten aan de weegschaal…
Nooit meer op dieet

Hoe zou je leven eruit zien

als voeding niet langer je vijand is?

Wat zou je graag

 • Stoppen met ongewenst snoepen en te veel eten
 • Dat innerlijke conflict over voeding uitzetten
 • Gewoon verzadigd zijn na een maaltijd
 • Trots zijn op je spiegelbeeld
 • Jezelf vrij, zelfverzekerd en energiek voelen in je eigen lichaam
 • Nooit meer op dieet gaan en toch op gewicht blijven
Christel voor en na virtuele maagband


15 kilo afvallen zoals Christel?

De weegschaal gaf 80 kilo aan. Ik was er echt klaar mee.

Mijn moeder was in november 2021 al gestart bij Kevin en viel kilo’s af. Geweldig om te zien, dit sprak mij ontzettend aan. Door de lange wachtlijst voor 1 op 1 behandeling ben ik ingestapt bij de groepssessie in mei 2022.

Spannend, maar dit bleek boven verwachting super fijn. Gelijkgestemde mensen, maar toch je eigen proces. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier en we deelden met elkaar wat we wilde delen. Het is fijn om te zien dat je niet alleen door het proces gaat. 


Kevin staat op elk moment voor je klaar. Hij coachte de groep en levert daarnaast maatwerk. Dat is juist de kunst, want ieder voor zich heeft zijn of haar eigen puntjes van aandacht.

Inmiddels ben ik ruim 15 kilo afgevallen en blijf ik goed op mijn gewicht.

Ik ben zo trots en blij!

Mijn onrust en drang om te snaaien zijn helemaal weg. Ik eet en drink alles, maar wel met mate. Vol is vol. Ik ben slank, fit, energiek en voel me goed.

Zo fijn!

Mijn doel is bereikt!

Wat is een virtuele maagband?

Tijdens de sessies plaatsen we een virtuele maagband. Dit concept is begin 2000 ontwikkeld door een Engelse hypnotherapeut. Dankzij de virtuele maagband kun je afvallen zonder riskante operatie, nare bijwerkingen of ziekenhuisbezoek.

De maagband helpt je weer te luisteren naar je lichaam, maar we gaan nog een stap verder. Want het echte probleem zit in je onderbewustzijn. Waarom eet je te veel of kun je niet stoppen met snoepen?

Het toepassen van hypnose brengt je in een natuurlijke staat van ontspanning. Je bewustzijn is minder actief en je onderbewustzijn is toegankelijk voor suggesties en veranderingen. Zo kunnen we ongewenste gewoontes op een dieper niveau wegnemen en voor een blijvende verandering zorgen.

Ik weet genoeg, wanneer kan ik beginnen?

Jij bent een verhaal gaan geloven dat jouw werkelijkheid geworden is. 

Hierdoor zie je jouw potentie niet meer. 

Wil jij opnieuw grip en zicht op alle mogelijkheden die er voor jou zijn


Ik geef je het inzicht, vertrouwen en de controle terug.

Je leert denken als een slank persoon

Je kent ze vast. Die mensen die alles kunnen eten, maar niet aan lijken te komen.

Frustrerend. Waarom werkt dit voor jou niet?


Verrassing: dit kan ook werken voor jou. We gaan namelijk aan de slag met jouw mindset op onderbewust niveau. Je kunt gewoon veel makkelijker stoppen met eten als je verzadigd bent na een maaltijd...

 • Je wordt verlost van die drang tot snaaien.
 • Je krijgt meer rust in je hoofd.
 • Je krijgt je eetgewoontes moeiteloos onder controle.
 • Er komt eindelijk een einde aan dat jojo-effect.
 • Na een maaltijd ben je verzadigd en heb je geen behoefte meer aan eten tot je volgende maaltijd.
Yes, dit wil ik!
Ontdek wanneer het volgende traject start
Evelien ervaring virtuele maagband


18 kilo afvallen zoals Evelien?

In mei 2022 heb ik bij Kevin in groepsverband een virtuele maagband laten plaatsen. Het prettige aan de groep vond ik dat je je ervaringen kan delen, elkaar kan motiveren en tips kan uitwisselen. Nog steeds hebben we af en toe contact via app over hoe het gaat.

De begeleiding van Kevin was heel erg prettig. Tijdens de sessies, maar ook daarna.

Met al mijn vragen en onzekerheden kon ik altijd bij hem terecht en dat waren er een heleboel 😊.

Inmiddels ben ik 18 kilo afgevallen, voel me heerlijk in mijn veel fittere en slankere lijf.

Dankjewel Kevin en groepsgenoten voor deze levensveranderende ervaring!!❤️

Je bent slechts 6 sessies verwijderd van je nieuwe jij...

Kennismaken

Sessie 1 De eerste stap naar een dieet vrij leven

Je eerste sessie is een 1 op 1 intakegesprek in de praktijk in Hoeven. We gaan kijken waar jij tegenaan loopt en je doel stellen.

Je maakt kennis met hypnose en gaat met mooie inzichten naar huis. Ongewenste gewoontes kunnen we tijdens de eerste sessie al wegnemen. Zodat je vanaf dit moment geen last meer hebt van snoepen of snaaien.

Virtuele maagband

Sessie 2 - Plaatsing virtuele maagband

Een week later volgt de groepssessie. Een mooi moment waarop je gelijkgestemden ontmoet. Samen bouwen we verder aan de nieuwe patronen en wordt de virtuele maagband geplaatst. Vanaf dit moment zul je ervaren dat je maag kleiner is zodat je automatisch minder eet en langer verzadigd bent. Je zult versteld staan hoe je onderbewustzijn dit oppakt.

Als ondersteuning krijg je een mp3 mee om dagelijks te luisteren. Dit versterkt het effect nog meer.

virtuele maagband minder eten

Sessie 3 – Zelf strakker zetten van de maagband

Na een week volgt groepssessie drie. Samen kijken we hoe het nu gaat met eten en afvallen. Je zult de afgelopen week hebben gemerkt dat je zonder moeite kleinere porties eet én verzadigd bent tussen de maaltijden door. Vroegere ongewenste gewoontes zijn verdwenen. Merk je deze nog wel, dan gaan we hier verder mee aan de slag.

Ik wil dat je straks zelfstandig verder kunt en daarom leer ik je in deze sessie zelf de maagband strakker te zetten.  

afscheid oude ik

Sessie 4 – Oude overtuigingen loslaten

Tijdens groepssessie vier nemen we afscheid van je oude ik. Oude overtuigingen laten we los. Oud conflicten lossen we op. Die hielden je tegen en lieten jou geloven dat je niet fit en slank kon worden. We kijken naar de toekomst en hoe jij die ziet.  

Een sessie om intens van te genieten.

kennismaken nieuwe jij

Sessie 5 – Kennis maken met de nieuwe jij

Je bent al zo ver gekomen. De virtuele maagband zorgt dat je als vanzelf minder eet. De onderliggende gevoelens zijn aangepakt, waardoor je geen tweestrijd meer ervaart.

Je voelt de rust en vrijheid door je hele lijf.

Je hebt een nieuwe levensstijl gecreëerd die je geen enkele moeite kost en waar geen dieet tegenop kan. Vanaf nu sta jij helemaal in contact met je nieuwe jij. 

We stellen een doel op zodat je onderbewustzijn precies weet waar jij naartoe wilt: een slanke, fitte en gezonde toekomst.

klaar voor slanke toekomst

Sessie 6 - Terugkom sessie

We richten ons deze sessie op het finetunen van je doelen, zodat je deze ongehinderd gaat halen. Jij bent klaar voor een fitte, slanke toekomst.

Je bent de afgelopen weken al duidelijk heel wat kilo’s kwijtgeraakt. Het gaat als vanzelf, op een natuurlijke manier. De kleine veranderingen tijdens de sessies hebben een groots effect. Vanaf nu hoef je nooit meer calorieën te tellen of jezelf te kort te doen. Je geniet van de innerlijke rust, terwijl ik je toejuich vanaf de zijlijn.  


Lees deze persoonlijke verhalen en laat je inspireren! 

'6 kilo eraf'

Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. Het gaat gewoon vanzelf. Een andere manier van leven. Ik dank je HEEL HARTELIJK Kevin.


Winny 

'Intussen 16 kilo kwijt'

Met mijn ietwat nuchtere houding ten aanzien van de hypnose, werd ik toch wel verrast. Vol vertrouwen in de Hypnotherapie maar ook vooral in mezelf heb ik de 3 sessies gehad. Ik ben intussen 16 kilo kwijt. 

Heléne
'Ruim 27 kg afgevallen'

We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"! Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust.

Mimi

Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit WEL helpen?!

Je hebt allerlei diëten en programma's gevolgd. Zonder het gewenste resultaat.

Niet gek dat je twijfelt.

Maar wat nu, als ik je vertel dat bijna al deze programma's gericht zijn op jouw bewustzijn. Slechts  5 % van al jouw acties worden bepaald door jouw bewustzijn. Dit betekent dat jij 95% van de tijd handelt naar jouw onderbewustzijn. En dit is de bepalende factor  om voor eens en altijd afscheid te nemen van jouw slechte eetgewoontes.


Tijdens mijn sessies richten we ons op die 95% en verbannen slechte eetgewoontes uit je leven. Dit geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Het innerlijke gevecht is over en eten krijgt een heel andere betekenis voor jou.

Afvallen gaat een feestje worden!

Ok ik ben overtuigd
Vertel mij de datums
Francien ervaring virtuele maagband

23 kilo afvallen zoals Francien?

In mei 2022 ben ik voor het eerst naar Kevin gegaan voor een virtuele maagband. Ik had dit van een nicht van mij gehoord en toen dacht ik dat is ook iets voor mij. De klik met Kevin was er ook zo, fijne gesprekken gehad en ook belangrijk om je hoofd leeg te maken en dingen beter te verwerken onder hypnose. Als dat ook allemaal oké is dan gaat het afvallen ook makkelijker en zeker met het virtuele maagbandje.

Vond het wel super spannend om onder hypnose te gaan. Dit was de eerste groepssessie voor Kevin om dit in groep verband te doen. Dit ging super goed, leuke mensen en ook erg motiverend om dit samen te doen. Kevin luisterde goed naar iedereen zodat ieder ook gehoord werd. Je komt allemaal voor hetzelfde dat je weer lekker in je vel zit en afgevallen bent. Ik ben nu 23 kilo afgevallen en voel mij heerlijk, fitter en ben zeker trots op mij eigen dat ik er mag zijn.

Een groot dank je wel aan Kevin dat hij ons zo goed begeleid en gesteund heeft.

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Het volgende groepstraject start in week 37

Sessie 1: Naar keus, maandag t/m vrijdag - 1 op 1 sessie in de praktijk in Hoeven.

Sessie 2: Woensdag 20 sep- groepssessie

Sessie 3: Woensdag 27 sep- groepssessie

Sessie 4: Woensdag 11 okt - groepssessie

Sessie 5: Woensdag 25 okt - groepssessie

Sessie 6: Woensdag 29 nov - groepssessie

De groepssessies vinden plaats in Hoeven, dit ligt naast Etten-Leur.

Plan je eerste sessie (1 op 1) in de week van 11 t/m 15 sep. 
Na aanmelding ontvang je de bevestiging en het intakeformulier per mail.
De groepssessies worden automatisch ingepland:

- woensdagochtend

- 8.30 tot 11.30 uur

- in Hoeven

6 sessies € 650,-

De beste investering is in jezelf

Je krijgt naast de sessies ook:

 • Toegang tot de online community
 • Toegang tot het online programma
 • Verschillende ingesproken mp3's 
 • Uitgebreid handboek
 • 1x 1 op 1 privésessie met Kevin
 • 5x groepssessies (i.p.v. 4 in het normale traject)


 • Leven in het lichaam waar jij naar verlangt
 • Weer trots zijn op jezelf
 • Omarmen wie jij mag zijn

Dat zou toch fantastisch zijn?!


Kies daarom vandaag volmondig voor jezelf en gun jezelf je beste leven.

We starten week 19 (8-12 mei)

Plan je eerste sessie
Of wil je eerst een kennismakingsgesprek van 10 minuten?

Meest gestelde vragen groepstraject

Hoe groot is de groep?

We werken in kleine groepen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je mag dezelfde aandacht en kwaliteit verwachten als in 1 op 1 behandelingen.

Wat is de samenstelling van de groep?

De groep bestaat zowel uit mannen als uit vrouwen.

Is er wel persoonlijke aandacht in de groep?

Ja. De eerste sessie is altijd 1 op 1 in de praktijk. De vervolgsessies zullen plaatsvinden in groepen. Doordat de groepen klein zijn, is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen en aandacht.

Moet ik mijn persoonlijke problemen delen met de groep?


Nee. Dit is jouw persoonlijke reis waarbij je deelt wat je wil delen. Uiteraard zal er een veilige setting gecreëerd worden waarin dat mogelijk is. Vaak zie ik dat mensen het fijn vinden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en zie ik hier nieuwe vriendschappen ontstaan.

Is de kwaliteit net zo goed als bij een 1 op 1 sessie?

Ja. De kwaliteit van een groepssessie is hetzelfde als de kwaliteit bij een 1 op 1 traject. Continu ben ik bezig om de kwaliteit te waarborgen. Indien ik zie dat een 1 op 1 traject beter bij jou past, zal ik dit altijd aankaarten bij je.

Kan ik in hypnose komen?

Iedereen kan in hypnose komen. Eigenlijk ga je elke dag, soms wel meerdere keren, onder hypnose.

Ik ben bang dat het bij mij niet gaat lukken.

Waarom niet, is een betere vraag.
Maar als je echt twijfelt is het goed om even samen hierover te praten. Dit kan via een kennismakingsgesprek van 10 minuten die je direct kunt inplannen onderaan deze pagina.

Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit wel werken?

Als je alles al had geprobeerd, dan hadden we elkaar al eerder ontmoet. ;-) Waarom mijn methode wel werkt? Simpel: de aanpak is anders. We gaan op veel dieper niveau de problemen aanpakken. Dus geen symptoombestrijding, maar echt bij de kern.

Ik denk dat mijn gewicht een medische oorzaak heeft, wat nu?

In 9 van de 10 gevallen heeft overgewicht geen medische oorzaak. Ik kan goed inschatten of een virtuele maagband voor jou effectief kan zijn. En zal het alleen aanraden als jij ermee geholpen bent.
Neem contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik kan niet op een van de sessiedagen. Kan het op een andere dag?

De eerste sessie plan je zelf in de agenda. De volgende sessies worden automatisch ingepland. Die zijn maar 5 ochtenden. De vraag is dan: Hoe belangrijk vind je jezelf?
Je weet het ruim van tevoren. Maak ruimte in je agenda, ruil met een collega, geef jezelf de ruimte om deze levensveranderende ervaring te ondergaan.

Worden de behandelingen vergoed?

Neem hiervoor contact op met ons.

Moet ik alles in één keer betalen?

Nee, het bedrag wordt opgesplitst over de afspraken. De eerste sessie is € 150,-. Dit bedrag reken je af na de sessie.

Wanneer kies jij voor jezelf?

Ik heb nog vragen
10 minuten kennismakingsgesprek
Plan je 1e sessie
Betaal per sessie, op de dag zelf