Over mij

Mijn intuïtie is mijn kracht.

Mijn ontwikkelingsreis

Naar aanleiding van emotionele processen in mijn eigen leven ben ik getransformeerd tot de persoon die ik nu mag zijn. Hier ben ik erg trots op! Jaren geleden is dit wel ooit anders geweest. Tien jaar geleden was ik zelf 15 kilo te zwaar en zag ik niet in hoe mooi ik was.  Rationeel wist ik heel goed dat mijn eetgewoontes niet goed waren. Maar het voelde voor mij als een tweestrijd. Ik wilde wel maar het kostte mij enorm veel  energie om gezonde en bewuste keuzes te maken. Ik ging wel naar de sportschool maar mijn kaakspieren werden hier meer getraind dan de rest van mijn lichaam. Ondertussen bleef ik aankomen en ging mijn zelfbeeld achteruit. Dit slopende patroon bleef zich voordoen tot ik enorm ver van mezelf af stond. Hier begon de start van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis.

Tijdens dit proces kwam ik erachter dat al mijn antwoorden lagen in mezelf, in mijn onderbewustzijn. Ik leerde dat ruim 95 % van onze gewoontes, gedragingen, emoties hier vandaan komen en hiermee dus ook mijn eetgedrag. Door hiermee aan de slag te gaan merkte ik dat ik mezelf beter ging voelen ,meer energie kreeg en eten voor mij een andere betekenis kreeg. De kilo’s gingen er af en mijn zelfbeeld groeide.

Een paar jaar later ontstond het idee om mezelf eens te verdiepen in hypnotherapie. Iets dat me op dat moment enorm aansprak. Twee weken later zat ik in de schoolbanken en het werken met hypnose voelde voor mij als mijn tweede natuur. Ondertussen ben ik 6 jaar verder en ben ik dagelijks aan het werk met veel passie in mijn bloeiende praktijk. 

Deze mensen ging je voor.
Lees de persoonlijke verhalen en reviews en laat je inspireren! 

'Nu al 6 kilo eraf'

''Wat een openbaring en wat een innerlijke rust! Intussen 6 kilo er af en als het zo blijft gaan is het absoluut geen zware opgave. Het gaat gewoon vanzelf. Een andere manier van leven. Ik dank je HEEL HARTELIJK Kevin.''


Winny 

'Intussen 16 kilo kwijt' 

''Met mijn ietwat nuchtere houding ten aanzien van de hypnose, werd ik toch wel verrast. Vol vertrouwen in de Hypnotherapie maar ook vooral in mezelf heb ik de 3 sessies gehad. Ik ben intussen 16 kilo kwijt''. 

Heléne
'Ruim 27 kg afgevallen'

''We hebben een aantal blokkades weggewerkt en ik heb het virtuele maagbandje "gekregen"! Inmiddels ben ik ruim 27 kg afgevallen, voel me ontzettend goed en geniet van de innerlijke rust.''


Mimi

Mijn eigen unieke protocol 

In de loop van de jaren heb ik mijn eigen unieke protocol ontwikkeld. In mijn praktijk maak ik gebruik van hypnotherapie, coaching en mijn eigen ervaring. Mijn intuïtie is daarbij mijn kracht. Door dit te doen, is er altijd een aanpak op maat en kunnen we kijken naar de onderliggende patronen in jouw onderbewustzijn. Zo komen we bij de kern van het probleem en kun je voor eens en altijd kan afrekenen met jouw overgewicht. 

Door mijn unieke werkwijze ben ik mezelf gaan onderscheiden van het traditionele maagband programma. Hierdoor merkte ik dat het resultaat ook echt blijvend bleek. Ondertussen heb ik al vele mensen mogen helpen om weer de beste versie van zichzelf te worden en het einde te maken aan het jojo-effect. Ben jij er klaar voor om dieet vrij door het leven te gaan? Wil jij voor eens en altijd klaar te zijn met afvallen? Wacht niet langer en gun jezelf dit mooie cadeau.